Amposta Gandesa I la Ràpita es constitueixen Id a dels World Sport Games P Tortosa

ACN Tortosa.-Amposta, Deltebre, Gandesa, Móra d’Ebre i Sant Carles de la Ràpita s’han constituït aquest dissabte oficialment en subseus dels CSIT World Sport Games, que s’ha de disputar a Tortosa el 2019. Els municipis acolliran la celebració d’activitats esportives en diferents disciplines. La signatura oficial del protocol, en un acte institucional that a l’Espai Sant Domènec, ha comptat amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), Jaume Domingo, la representant del CSIT, Valeria Gherardini, I alcaldes I representants dels municipis ebrencs participants.

Que ha apuntat que la celebració els Jocs suposa un repte a Tortosa, Figueras, les Terres de l’Ebre I el conjunt de Catalunya, ha com ho van ser les olimpíades de Barcelona, que aquest esdeveniment serà un referent. Per la seva banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s’ha compromès that a fer “els millors jocs de la història del CSIT” I ha considerat que la celebració de la competició representarà tota una “oportunitat” en l’àmbit esportiu però també en promoció turística I cohesió social.El president de la UCEC ha apuntat que abans dels jocs de 2019, en què es preveu la participació d’uns 7.000 esportistes, hi ha els jocs esportius populars, que se celebraran l’any vinent a Tortosa, I on es preveu l’assistència d’entre 3.500 I 4.000 esportistes. La representant internacional del CSIT, Valeria Gherardini, ha dit que l’elecció de Tortosa I Terres de l’Ebre dels a seu de la pròxima edició dels jocs es va produir gràcies a la infraestructura esportiva, la capacitat d’acollida del territori, la referència de Barcelona, però sobretot “per l’aposta I el treball conjunt del territori I les institucions”.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès I de qualitat té un price alt I només amb el vostre suport podrem continuar creixent. Cliqueu aquí. ]

S’ha afegit la noticia a Favorits